B&B Kasteel Terborgh

Appartementen

Poort appartement

Het poort appartement is gevestigd op de begane grond en beschikt over een woonkeuken (hoeveel scheelt dit niet in uit eten gaan) , slaapkamer en inloopdouche en is rolstoelvriendelijk ingericht. Het appartement heeft aan de ene kant uitzicht op de oprijlaan en aan de andere kant op de grootste binnenplaats van Nederland (daarom staat er een miniatuur van Kasteel Terborgh in Madurodam).

Het appartement is geschikt voor 2 personen.

Rode appartement

Grachten appartement

Het grachten appartement heeft een majestueus uitzicht met aan de ene kant de Motte en aan de andere kant het Pieterpad. Sfeervol en authentiek ingericht. Het appartement beschikt over een zeer ruime woonkeuken op de begane grond. Op de 1e etage bevindt zich een Suite en twee aparte slaapkamers, een apart toilet en een badkamer.

Het appartement is geschikt voor 2 tot 6 personen. grachten suite - slaapkamergrachten app - slaapkamergrachten suite - woongedeelte

Toren appartement

Het Toren appartement bevindt zich op de 1e etage en heeft uitzicht op de oprijlaan en binnenplaats, waar de kasteelheer zelf ook geregeld verblijft. Het bestaat uit een woonkamer met keuken, drie slaapkamers en twee ruime badkamers met toilet. Dit wordt een belevenis waar u jaren later nog op terugkijkt.

Het appartement is geschikt voor 2 tot 6  personen. De indeling is alsvolgt: 1 luxe slaapkamer met eigen badkamer. 1 slaapkamer met een twee-persoonsbed (140 x 200 m  twijfelaar) en een loft (direct onder een schitterende houten nok ) met twee 1-persoonsbedden , deze hebben een gezamenlijke badkamer. 

toren app - slaapkamer

Reserveren


Nieuwsbrief aanmelden

Klik hier om je aan te melden op onze nieuwsbrief.