B&B Kasteel Terborgh

Terborgh, een superplek voor groepen, familie-uitjes, jaarverenigingen, seminars, bruiloften. Noem maar op.


Waarom super? 
Ten eerste het hele kasteel zelf. Authentiek, geen moderne dakkapellen, glazen puien of dubbele ramen, Wél originele kerkers anno middeleeuwen. Wél comfort met gloednieuwe badkamers en heerlijke bedden. 
Dan de omgeving. Direct gelegen aan het Pieterpad, en alle andere bekende wandel- en fietsroutes. Dat is zeker geen toeval!

Geen verplichtingen. 
U huurt de door u geboekte ruimtes af en dat is het. Geen verplichte afname van eten en drinken. Kook zelf of laat voor u koken, of laat eten brengen. Of ga uit eten, bij de Gasterij op de hoek bijvoorbeeld of elders in de directe omgeving. Keuze genoeg en niets moet, 

Wij hebben voor u het volgende aanbod: 

HET POORT ARRANGEMENT:
Een appartement op de begane grond met een prachtige authentieke keuken en moderne badkamer, Hierboven zijn twee kamers gevestigd met toilet en inloopdouche.
Geschikt voor 6 personen, 2 nachten € 740,--

HET TOREN ARRANGEMENT: 
Een sfeervol appartement met keuken en woonkamer en uitzicht op de oprijlaan. Twee slaapkamers boven met toilet en inloopdouche. Ernaast een prachtige kamer met een privé badkamer op de gang, en een suite met zitgedeelte en badkamer met ligbad. 
Voor 6 personen, 2 nachten € 1010,--
Dit arrangement kunnen we uitbreiden tot 10, zelfs 12 personen. Op maat voor inschikkelijke gasten. 
Per gast extra, 2 nachten € 100,--

HET KAPEL ARRANGEMENT :
Bij het kapel arrangement heeft u niet alleen uw eigen ontvangsthal, kookstudio, kapelzaal, maar zelfs een eigen kapelletje. U beleeft met dit aanbod een uniek verblijf terug in de tijd, exclusief voor u en uw gezelschap. Dit aanbod geldt vanaf 8 personen. 
Voor 8 personen, 2 nachten € 2000,--
Dit pakket kunt u uitbreiden tot 26 personen.
Voor elke gast na 8 personen, 2 nachten € 100,--

Verder.... in de slaapzaal hebben wij ruimte om de vraag naar extra bedden op te vangen. De slaapzaal beschikt over 12 bedden en heeft een badruimte met drie inloopdouches en wastafels en een separaat toiletgedeelte met 2 toiletten. 
Prijs per persoon, 2 nachten € 80,--

Mocht u het hele kasteel exclusief willen afhuren voor u en uw gasten, dan is de optelsom
2 nachten, € 4760,--

Wilt u kasteel Terborgh als trouwlocatie boeken, dan rekenen wij naast het overnachtingspakket € 4760,-- voor 2 dagen,  € 1000,-- extra voor 2 dagen. Dan heeft u twee dagen ook beschikking over de binnenplaats voor ( de opbouw van ) uw feest, de motte en de schuur als vangnet, dan gaat het feest altijd door mocht het onverhoopt gaan regenen. U heeft geen catering verplichtingen onzerzijds. 

Tenslotte: 
Het ontbijt is optioneel, maar kunt u uiteraard ook zelf verzorgen. Per uitgebreid ontbijt met verse croissants, verse jus, alle soorten beleg, fruit, onbeperkt koffie/thee/chocomel rekenen wij € 15,--p.p.p.d.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden, handdoeken en inclusief alle belastingen en verzinbare opslagen. 

Alle groepsarrangementen gaan op aanvraag en beschikbaarheid, dus bent u geínteresseerd aarzel niet om contact op te nemen via reserveringen@kasteelterborgh.nl of via 085 0045387


 

Reserveren


Nieuwsbrief aanmelden

Klik hier om je aan te melden op onze nieuwsbrief.